​​
Weboldal alcíme
PROFESSZIONÁLIS GÉPJÁRMŰ
FELÜLETVÉDELEM DEBRECENBEN
+36-30/397-0741

A LEGMAGASABB
SZINTŰ LÁTHATATLAN VÉDELEM!

 

Prémium minőségű védőfóliáink  láthatatlan pajzsként óvják meg autója gyári fényezését, így a karosszéria évek múltán is olyan marad, akár az új.

A szalonszépség sajnos nem tart örökké: az idő előrehaladtával a karosszéria egyre rosszabb esztétikai állapotba kerül. Károsítják menet közben a kőfelverődések, a parkoláskor szerzett karcolások, és persze a nap UV sugárzása, vagy épp az eső és a fagy. Egy új szalonautónak extra gyorsan csökken a szépsége és ezzel együtt az értéke is, amennyiben nem gondoskodunk a fényezés megfelelő védelméről.

Premium Protect Center csúcstechnológiás védőfóliái hosszú éveken át képesek megóvni a karosszéria elemeket a fizikai sérülésekkel szemben. Ha új mobiltelefon vásárlásakor gondoskodik  védőfóliáról, akkor miért ne tenné ugyanezt új autó vásárlásakor is?


Megfelelő felületvédelem nélkül autója többet veszít értékéből, mint gondolná!

Tartós
védőpajzs

Kizárólag a legjobb minőségű fóliákkal dolgozunk, amik nem hólyagosodnak fel, nem mattulnak be vagy válnak fel, így megbízható és hosszútávú védelmet biztosítanak.

Maximális
értékmegőrzés

A védőfólia, képes akár 10 éven át gyári minőségben megőrizni autója fényezését és belterének állapotát, így évek múlva sokkal jobb árban tudja majd értékesíteni.

Tűpontos
illeszkedés

Típusazonos, illetve egyedileg megtervezett sablonokat alkalmazunk, melyeket a lézervágást követően 100%-os pontossággal helyezünk fel.


A Precíz felhelyezés a valóban láthatatlan védelem kulcsa

Kérjen felületvédelmet új autójára, vagy akár csak bizonyos beltéri vagy kültéri elemeire, mint például lökhárítók, motorháztető vagy a fényszórók.

Válassza a Premium Protect Centert autója

fóliázásához és védje meg befektetését! 

Gondoskodjon autója védelméről, és nem kell többé aggódnia a kavicsfelverődések miatt, vagy a parkolóban az alvajáró bevásárlókocsisoktól!

Adja el autóját jóval drágábban, mivel az még évek múlva is megőrzi gyári fényezését!

Autófóliázás, szétszerelés nélkül!

Nem szedjük le a kilincset, és nem bontjuk le a lökhárítót, mert nem szikével, hanem csúcstechnológiás vágószoftverrel dolgozunk.

GARANCIA 

Munkáinkra garanciát vállalunk!

Így biztos lehet benne hogy az általunk felhelyezett fólia nem fog leválni, a fólia nem fog elsárgulni, behomályosodni.

Verhetetlen garancia az autó értékének megőrzéséért!

MUNKÁINK


KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT DÍJMENTESEN! 

Keresse bizalommal kollégáinkat!

Kerekes Tamás

​Tel.: 06 30 397 0741
E-mail: info@premiumprotectcenter.hu


Online árajánlatkérés 

Az űrlapot sikeresen elküldted!


PREMIUM PROTECT CENTER

4034 DEBRECEN, HÉTVEZÉR UTCA 57.

+36 30 397 0741